söndag 25 mars 2012

The downside of spring...

...Vatten, vatten, vatten överallt...
Ungarna och hunden är i paradiset. Vi har en egen liten sjö precis vid gårdskanten.
Jag kan inte påstå att jag tycker att det är kul, men så länge barnen har skoj, så är det väl bra. En nackdel med det hela, är ju att hallen konstant är fylld med blöta skor och kläder, och hela huset STINKER av blöt hund :-S

Ja, vad ska man säga. Jag älskar faktiskt våren, men leran och allt vatten som varje år samlar sig vid gårdskanten, skulle jag lätt klara mig utan. Bortsett från det (och den ihärdiga blåsten), så njuter jag i fulla drag. Dagarna är längre och ljusare, och energin kommer tillbaka med stormsteg. UNDERBART!!

Ungarnas vårgarderober är äntligen uppdaterade med överdragskläder, galon, gummistövlar, vantar och mössor till alla tre.
Jag och Pär var i Sundsvall och spenderade en massa (både tid och pengar) i helgen.
Vi började med Norra Brunn Stand up show på Stadshuset i fredags. Kodjo Akolor uppträdde, och vi mumsade i oss en tre rätters middag med goda drycker. Vi började med ett glas bubbel innan maten. Sedan serverades förrätten, som bestod av Räk och kräft canapé med rökt lax, och efter det kom varmrätten, som var oxfilémedaljonger med kantarellsås och gillepotatis. Ett glas rött slank ner till det. Till efterrätt sedan fick vi kladdkaka med grädde, kaffe och en skvätt bailys.
Showen var helt fantastisk, jag skrattade så magmusklerna värker fortfarande. 
Övernattningen blev på Elite Hotell Knaust. Ett kanonfint rum på översta våningen, med sovloft och snedtak överallt. Jätte mysigt.
Lördagen startade med hotellfrukost (MUMS), och sedan styrde vi kosan mot Birsta, där vi gjorde uppdateringen till ungarnas vårgarderober. Så nu är vi redo att ta oss an våren på riktigt ;)

Efter den (inte så underbara) arbetsveckan som varit, så kändes helgen som en alldeles perfekt avslutning. Det var vi värda :)
Nu laddar jag för en ny arbetsvecka, som förhoppningsvis blir betydligt bättre än den förra... På sätt och vis känns det som att det inte kan bli värre i alla fall. För att muntra upp mina fina kollegor (och mig själv) lite, så bakade jag en omgång "carrot-ginger-walnut" Cupcakes med cream cheese frosting, smaksatt med limesaft och limeskal, och bjöd på i fredags, men jag hoppade över valnötterna, då jag inte vet om någon har nötallergi.
 Jag tror de blev uppskattade :)

Nåja, nog om detta... Nu ska vi vara positiva, och göra det bästa av situationen, hålla tummarna för att allt går som vi vill. Och jag ska njuta av de sista timmarna som är kvar av denna helg. Imorgon blir det jobb 7.45-16.45. 

Ha det gott!!
//Lotta

Inga kommentarer: